Hos fotoprofil hjælper jeg virksomheder til at præsentere sig selv mere attraktivt. Jeg fokuserer primært på fem forskellige arbejdsområder og ydelser:

  • Portrætter og virksomhedsprofiler: Jeg skaber stemningstætte billeder, der nøje indfanger og udtrykker den særlige passion, glæde og entusiasme, der ligger bag virksomhedens ydelser.
  • Gruppebilleder kan nemt blive en del af løsningen. Gruppebillederne laves udfra individuelle portrætter af medarbejderne og sammensættes efterfølgende i kollager. Hvis en medarbejder flytter til en ny afdeling, opdaterer jeg gruppebillederne, og hvis en medarbejder stopper og en ny kommer til, er det kun den nye medarbejder der skal fotograferes. Herefter sættes den nye medarbejder ind i det eksisterende gruppebillede.
  • Videoprofiler: Jeg laver også videoprofiler, der kan bruges på din virksomheds hjemmeside. En varm, personlig skildringer af den passion, glæde og entusiasme, der ligger bag din virksomheds ydelser.
  • Eventfotografering: Afholder din virksomhed en særlig begivenhed (f.eks. konferencer, kurser, messer, receptioner og andre typer events), kommer jeg gerne forbi og dækker begivenheden med billeder eller video.
  • Har du brug for hjælp til andre typer fotografering, så kontakt mig, så hjælper jeg også gerne med det.
Produktionsbilleder

Har du spørgsmål, så kontakt mig på telefon +45 31 45 14 33 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter jeg dig snarest muligt. Skal du have lavet portrætter og måske gruppebilleder af dine medarbejdere, kan du prøve prisberegneren, for at få en ide om, hvad en sådan opgave kommer til at koste.

Se hvordan jeg laver gruppebilleder udfra individuelle medarbejderportrætter, hvor man nemt kan udskifte medarbejdere på et senere tidspunkt.