Med denne lille app kan du selv se, hvordan det fungerer. Leg at du ansætter nogle medarbejdere, og se hvordan gruppebilledet bygges op!

Gruppebilleder

Individuelle portrætter af virksomhedens medarbejder, fritskrapes og leveres både som individuelle portrætter og sammensat til teambilleder. Det betyder større fleksibilitet og mindre tidsforbrug. Alle medarbejdere behøver ikke være til stede på samme tid eller sted.

  • Flytter en medarbejder afdeling, opdateres teambillederne elektronisk
  • Forlader en medarbejder virksomheden, laves et nyt gruppebillede elektronisk (uden den pågældende medarbejder).
  • Ansættes en ny medarbejder, tilføjes vedkommende elektronisk til gruppebilledet. Det er kun den nye medarbejder der skal fotograferes individuelt.

Du kan læse mere om hvordan jeg laver gruppebilleder i denne artikel

33 medarbejdere fotograferet enkeltvis, på flere forskellige tidspunkter, er her sammensat til et stort fællesbillede. Hvis jeg havde lavet gruppebilleder på traditionel vis, ville tidsforbruget for medarbejderne være blevet langt større, og hvis en medarbejder efterfølgende forlod virksomheden, ville det være vanskeligt at fjerne vedkommende fra gruppebillet. Konsekvensen ville være, enten at leve med at billedet ikke er opdateret, eller også at lave en komplet omfotografering. Men her, kan man blot fjerne den ene medarbejder der skal slettes fra billedet og sætte en ny medarbejder ind – og det er kun den enkelte medarbejder der skal fotograferes.