Profilbilleder: Du sælger ikke ydelser eller produkter, du sælger relationer!

Vejen til kunderne går gennem medarbejderne, men nedprioriterer du professionelle profilbilleder af dem? Præsenteres dit største aktiv på bedste vis?

Hvis du vil have en idé om hvad en typisk portrætopgave kommer til at koste, så prøv prisberegneren, og lav selv et overslag.

Det du får

Gode-, personlige- og kontaktskabende portrætter eller profilbilleder af medarbejderne er en solid investering i virksomhedens vækst, og det behøver hverken være besværligt, tidskrævende eller koste spidsen af en jetjager.

Min mission er klar: At gøre det nemt og billigt for virksomheder, at få lavet gode-, personlige-, kontaktskabende portrætter og teambilleder af virksomhedens medarbejdere, og gøre det enkelt, løbende at holde dem opdateret.

Det jeg gør

Et kig i min portefølje vil vise dig eksempler på opgaver jeg har udført for nogle af mine kunder. En opgave består typisk i en række individuelle portrætter eller profilbilleder af alle medarbejdere (eller nøglemedarbejdere), en række gruppe- eller teambilleder, og indeholder også ofte billeder af selve virksomheden, produktionen, bygninger, lokaler og faciliteter. Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi kan tale om mulighederne for at bringe din passion for det du laver i fokus.

Profilbilleder