Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi kan tale om mulighederne for at bringe din passion for det du laver i fokus.


Virksomheder

Fotoprofil: din virksomheds fotograf

Når jeg kommer ud på en opgave, er min opgave hverken at blive set eller opdaget, men i stedet at blive et med virksomheden. Jeg ønsker at formidle essensen af den virksomhed jeg arbejder for. Sagt på en anden måde, er det ikke fotoprofil der skal være i fokus. Det er kundens passion, glæde, engagement, entusiasme og ide med deres produkter og ydelser der skal ses og mærkes i de billeder jeg laver. Det er derfor mine kunder vælger fotoprofil.

Jeg vil gøre mit yderste til, at indfange og udtrykke præcist det, der er dine kunders grundlag for, at købe dine produkter eller ydelser – og formidle dette i billeder, du efterfølgende kan bruge i din markedsføring. Jeg vil med billeder indfange din virksomheds passion for produktet eller ydelsen, så den formidles til dine kunder. Derfor bliver din passion til min passion.

Portræt- og reklamefotograf

Henrik Delfer, Portræt og reklamefotograf

For mig er det at fotografere mennesker det mest interessante man kan fotografere. Mine portrætter reflekterer de mennesker,der står foran mit kamera, og jeg søger altid at skabe stemningstætte billeder, der nøje indfanger og udtrykker den særlige passion, glæde og entusiasme, der ligger bag det pågældende menneske. Dét er hvad jeg laver… og intet andet. Det gør mig i stand til at levere billedserier, som holder højeste niveau.

Jeg elsker at formidle historier i billeder. Mit mål er ikke blot at levere fotografier eller video, der er teknisk perfekt. Målet er at formidle stemninger og følelser. På samme måde som en møbelsælger ikke sælger sofaer, men glæden ved lækkert design og ved at sidde godt, så sælger jeg ikke billeder, men fotografier (eller video) der formidler stemning, historie, engagement og følelser.

Ud over mit arbejder som portrætfotograf for erhvervsvirksomheder og erhvervsfotograf i almindelighed, løser jeg også en række andre fotografiske opgaver. Du kan læse mere om dette og finde min blog, der handler om mange af de forskellige fotografiske opgaver jeg ellers løser på delfer.dk.

Fotoprofil understøttes af Nikon gennem deres Nikon Professional User og Nikon Professional Service programmer, der sikrer at jeg har adgang til det højeste serviceniveau hos Nikon, og altid har adgang til Nikons professionelle service og låneudstyr i tilfælde af en reperation.

Følg fotoprofil

… på dit foretrukne sociale netværk, og hold dig opdateret!

linkedin googleplus twitter facebook