Se selv, hvad det vil koste at få mig ud til din virksomhed

Erhvervsportrætter

Personlige og kontaktskabende portrætter af medarbejderne er den korteste vej til kunderne, men bliver dine medarbejdere præsenteret på bedste vis?

Det behøver hverken være besværligt, tidskrævende eller koste spidsen af en jetjager. Derfor er professionelle erhvervsportrætter af dine medarbejdere en solid investering i virksomhedens vækst.

Det får du

Min mission er klar: At gøre det nemt og billigt for virksomheder, at få lavet gode personlige og kontaktskabende erhvervsportrætter og teambilleder af virksomhedens medarbejdere, og løbende at holde dem opdateret.

Du vil blive overrasket over hvor billigt det er: Ofte koster det mindre end 350,- pr. portræt, inklusive et par team-/gruppebilleder, fællesbillede, opstilling og nedtagning af transportablet studie og 50 km. kørsel.

Det gør jeg

Når du bestiller fotoprofil til en portrætopgave kommer jeg gerne forbi med mit transportable fotostudie. Medarbejderne bliver fotograferet enkeltvis, og det tager som regel 5-6 minutter pr. medarbejder at lave et godt portræt.

Inden jeg kommer, har vi naturligvis aftalt alle detaljerne. Hvilken billedstil der ønskes, om der skal tages særlig højde for layoutet der hvor billederne skal bruges etc. Vi aftaler også om billederne skal leveres i farve, s/h eller begge dele.

Jeg laver flere variationer af billeder med hver medarbejder. Efter aftale, laves der flere beskæringer fra fuldlængde til portrætter, såvel som billeder i tværformat, hvis det ønskes. Det handler i virkeligheden om at tilbyde en høj grad af fleksibilitet omkring anvendelsen af de billeder jeg laver, så vi undgår unødvendige omfotograferinger, også selv om der skulle opstå et andet billedbehov nogle måneder efter fotograferingen.

Efter endt fotografering, sorterer jeg billederne og udvælger de bedste af hver medarbejder. Typisk vil mine kunder få 6-8 billeder til gennemsyn af hver medarbejder (afhængig af den aftale der laves). Blandt disse vælge du selv vælge det portræt du synes er det bedste (du kan også vælge blot at følge mine anbefalinger). Det er disse udvalgte billeder, der vil blive endelig redigeret og klargjort i hht. den indgåede aftale.